Escape from Tarkov Nasıl Offline Oynanır?

Escape from Tarkov Nasıl Offline Oynanır?

Escape from Tarkov offline olarak nasıl oynanır? Escape from Tarkov botlara karşı oynanır mı? Escape from Tarkov çevrimdışı nasıl oynanır? Escape from Tarkov internet olmadan oynanır mı?

Escape from Tarkov’a yeni başlayan oyuncuların oyunu öğrenmesi için oldukça verimli bir yöntem olan çevrimdışı oyun botlara karşı oynanıyor. Offline mod ile oynarken envanterinizdeki eşyalar konusunda endişe etmenize gerek yok. 

Offline modda envanterinizde bulunan eşyalar ölmeniz veya oyundan çıkmanız durumunda kaybolmuyor. Ancak bu mod ile experience veya loot kazanmak mümkün değil. 

Eğer oyuna yeni başlıyorsanız offline modda oynayarak kendinizi geliştirmeniz tavsiye ediliyor. Bunun dışında, Escape from Tarkov için 10 Başlangıç İpucu rehberini okuyabilir veya oyun hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayarak oyunla alakalı yazılmış olan tüm rehberlere ulaşabilirsiniz.

Botlarla Çevrimdışı Oyun Nasıl Oluşturulur?

Escape from Tarkov Nasıl Çevrimdışı Oynanır?

Diğer oyunculara karşı oynadığınız adımları izleyerek offline moda geçiş yapabilirsiniz. Oyun başlangıç ekranına geldikten sonra aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • Ana menüden “Escape from Tarkov” seçeneğini seçin
  • PMC karakterlerden birini seçin.
  • Sonraki adımda ana haritayı göreceksiniz. Herhangi bir haritaya tıkladıktan sonra “next” butonuna basın.
  • “Prepare to Escape” ekranına geldiğiniz zaman “Enable offline mode for this raid” kutucuğunu, ardından “Enable PvE” kutucuğunu işaretleyin.
  • Bu şekilde başlattığınız oyunda karşınıza çıkacak olan rakipler gerçek oyuncular değil, botlar olacaktır. Yeni başlayanlar bu yöntem ile oyunu çok daha kolay öğrenebiliyor. 

Her ne kadar offline modda oynamak mümkün olsa da bu modu oynamak için de internet bağlantısına ihtiyacınız var. Maalesef internet olmadan ne çevrimdışı ne de çevrimiçi olarak Escape from Tarkov oynamak mümkün değil.

Yayınlayan

Mia Semerci

Hayat bir oyundur ve kazanan en çok eğlenendir. Eğlenmek için yaşıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir